Narrow your search
Listing 1 - 10 of 77 << page
of 8
>>
Sort by

Book
Theorie banketbakken
Author:
ISBN: 900366689X Year: 1992 Publisher: Zutphen : Thieme,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Gebak.


Book
Tarte tatin & ander zoet gebak : 35 toprecepten verzameld door Pieter van Doveren
Author:
Year: 2009 Publisher: Roeselare Roularta Books

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Gebak


Book
Kookschool : taart & cake : 70 recepten stap voor stap
Authors: ---
Year: 2011 Publisher: Antwerpen Standaard Uitgeverij

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Gebak


Book
Sweet
Authors: --- ---
ISBN: 9789059567580 Year: 2017 Publisher: Hilversum Fontaine

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Gebak


Book
Bakfeest! : trakteren & zo
Author:
ISBN: 9789043914642 Year: 2012 Publisher: Utrecht Tirion

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Na de succesvolle boeken Bakfeest!, Cupcakes & zo en Taarten & zo deelt auteur Kitty de Wolf uit in Trakteren & zo! In dit boek word je getrakteerd op een gevarieerd aanbod aan heerlijke, zoete traktaties. Versierde koekjes, zoete cakelolly's, versierde eierkoeken en ga zo maar door. De basisrecepten staan stap voor stap beschreven, inclusief veel ideeën voor heerlijke versieringen. De traktaties zijn allemaal smaakvol gefotografeerd. Eigenlijk zijn ze te mooi om op te eten...

Keywords

Gebak


Book
Basic brood : alles wat je moet weten over het bakken van broodjes en koeken
Authors: ---
Year: 2009 Publisher: Tielt Lannoo

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Brood --- Gebak


Book
Feestbakboek : legendarisch feestgebak
Authors: ---
ISBN: 9789463887632 Year: 2021 Publisher: Veurne Hannibal

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Stefan Elias, jarenlang de rechterhand van de legendarische Gentse bakker Jacques Bloch, bewees met zijn bestsellers Belgisch Bakboek en Wereldbakboek al dat hij zijn tijdloze recepten op een heldere en eenvoudige manier kan uitleggen. Voor dit slotstuk van zijn trilogie verdiept hij zich in de rijke geschiedenis van Belgische en buitenlandse feesten en zoekt hij naar de allerbeste bakrecepten voor elke gelegenheid – van een ontbijt met knapperige koffiekoeken over een zoet tussendoortje, een lunch met feestelijk hartig gebak, een ‘pateeke’ bij de koffie en scones bij de thee tot een stukje taart na het diner en een stiekeme macaron voor het slapengaan. Stap voor stap en met handige tips legt Stefan Elias uit hoe je zelf aan de slag kan gaan. Ouderwetse taarten zoals javanais en driekoningentaart, koekjes, verrassingsbroodjes, feestkoeken, zondagse gebakjes, zoete en zoute verwennerijen, en zelfs roomijs of truffels: deze meer dan honderd heerlijke recepten maken ook van een doordeweekse dag een feest!

Keywords

Housekeeping --- Gebak --- Kookboeken


Book
Versieringsleer
Author:
ISBN: 9003666938 Year: 1992 Publisher: Zutphen : Thieme,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Etaleren. --- Gebak --- versieringen.


Book
Ons bakboek
Year: 1995 Publisher: Leuven K.V.L.V. Standaard Uitgeverij

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Housekeeping --- gebak --- brood


Book
Gebäck an festlichen Tagen (Ausstellung Wien, Niederösterreichisches Landesmuseum, 1975)
Authors: --- ---
Year: 1975 Publisher: Wien Amt der Niederösterreichischen Landesregierung

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

feesten --- eetcultuur --- gebak

Listing 1 - 10 of 77 << page
of 8
>>
Sort by